Noua colectie toamna iarna 2014/15 Andreea Tincu & Sense

MIGINKGO este numele colectiei toamna iarna 2014/15 Andreea Tincu & Sense , inspirata de frunza copacului de Ginkgo Biloba , “arborele pagodelor ” sau “arborele templier japonez” in traducere libera ,originar din Estul Asiei .

         *vezi colectia aici.

Din aceasta zona, Andreea Tincu preia elemente vestimentare cunoscute carora le confera un plus de complexitate. Kimono-ul este transformat in jachete moderne care pastreaza insa minimalismul rafinat din stampele asiatice. „Cureaua” tip obi este reinterpretata in accesorii ce marcheaza talia, realizate atat din benzi decorative , cat si din combinatii uni cu aplicatii tip hand made . Fustele si rochiile au un pronuntat volum in partea inferioara , pantalonii talia inalta si sunt foarte largi , conferind un aer usor retro intregii colectii .
Terminatiile frunzelor de ginkgo devin elemente tip fringed decoration , in timp ce accesoriile de cap sunt prelucrari evidente ale aceleasi forme vegetale.

Este o colectie foarte feminina, un dialog intre traditie si inovatie , cu forme elegante si clasic proportionate.
Cromatica este dominata de negru , atat in contraste puternice cu ivory sau roz ,cat si in tinute all black sau in piese din tweeds “black&white”.
Materialele folosite sunt naturale – lana cu cashmere , fire natural, matase, chantung matase, catifea din bumbac ,triplu voal din lana.
Andreea Tincu & Sense este o prezenta constanta pe podiumurile nationale si internationale , prima colectie fiind prezentata in anul 2008 pe catwalk-ul Romanian Fashion Week .

Colectiile sunt disponibile prin Zenya atelier – Blvd. Lascar Catargiu 27, parter,Bucuresti
si online pe www.molecule-f.com, www.fashionsense.ro sau www.andreeatincu.com

credit foto- Christos Katsaounis

Share on FacebookPin on PinterestGoogle+Email to someone

Comments

comments

cristina Written by: