Cele doua lumi – virtual si real

In articolul de azi, Suzy Menkes discuta despre Computerofobie, relatia dintre cei mai influenti designeri si tehnologia de azi. Raspunsurile sunt surprinzatoare si uneori ai impresia ca traim in lumi paralele: de la designeri care habar nu au cum sa foloseasca netul, pina la cei care se tin departe sau cei care l-au imbratisat imediat.

“Why does it matter if Alber Elbaz of Lanvin doesn’t know one end of a laptop from another, when he makes such stylish, modern clothes? If Paul Smith can wow the Japanese with his wit and style, who cares if the designer is not surfing the Internet or that, as his wife Pauline admits, neither of them even has a cellphone?”

Un articol absolut plin de intrebari despre lumea modei de azi!

Marc Jacobs declara cu seninatate “I know how to Google” si ca a avut chiar o relatie via net, asta dupa ce medicul de la rehab i-a spus ca nu i-ar strica niste “infidelitati” vis-à-vis de moda. Desi tot el recunoaste ca e cam alfabet la comp si in megaWiFi-LVMH isi trimite biletele scrise de mina …. nu rateaza a intra din cind in cind pe net/bloguri si a lasa mesaje (dupa prezentarea de anul trecut cind a scos limba la S.M.). Daca nu i-ati vazut ultimele tatuaje si pozele din pat cu cainele …. have a look pe pagina lui Marc de pe MySpace.

Sursa: Octavian Sever Coifan

Share on FacebookPin on PinterestGoogle+Email to someone

Comments

comments

cristina Written by: